دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی

دوازدهمین  جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی برگزار شد

دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سمای استان خراسان  جنوبی با حضور دکتر سید حسن هاشمی دبیرهیات امناءو رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی ، عطااله اژدری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان ، علی  ذوقی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان ،رئیس  حوزه  مشارکتهای مردمی و مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش خراسان جنوبی وریاست دانشگاههای  آزاد اسلامی قاینات ،فردوس ،طبس و دیگر اعضاء شورا برگزار گردید .

در ابتدای جلسه پس از قرائت کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا (ع) و برای شادی ارواح طیبه شهداء علی الخصوص سرداران شهید مدافع حرم ، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابوالمهدی المهندس و دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده سوره حمد  قرائت گردید، در ادامه دکتر عطااله اژدری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان گزارشی از عملکرد یکسال گذشته سمای استان  از جمله راه اندازی اولین هنرستان  تربیت بدنی دخترانه و پسرانه سما دراستان ، ارائه گزارشی از عملکرد مدارس طبس ، فردوس ، و قاینات ایراد نمودند . و در ادامه به بیان موضوعات جلسه پرداختند  و در پایان جلسه دکتر هاشمی دبیر هیات امتاء و رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان  با تاکید بر گسترش مدارس سما در استان صحبتهایی را بیان نمودند و در مورد  بحث واگذاری رشته های دانشگاهی بیان نمودند می بایست طیق بخشنامه سازمان مرکزی رشته های کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته به سما  صورت پذیرد  وایشان نیز تاکید داشتند که می بایست مقدمات کار واگذاری بزودی برای ترم بهمن فراهم  شود  .

رروابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بیرجند