جشن نيكوكاري در دبستان پسرانه سما بيرجند

عَلَیْکُمْ بَصَنایعِ الاِحْسان و حُسْنِ البرِّ بِذَویِ الرَّحِمِ و الجیران... بر شما باد انجام دادن کارهای نیک و احسان به خویشاوندان و همسایگان.(حضرت علي عليه السلام)

گاهي خدا مي خواهد با دست تو دست ديگر بندگانش را بگيرد .وقتي دستي را به ياري مي گيري، بدان كه دست ديگرت در دست خداست......خبرنگار سما بیرجند به نقل از علي ذوقي مدير امور فرهنگي مجتمع فرهنگي وآموزشي سما واحد بيرجند گفت:  در فرهنگ شكوهمند اسلام ، انفاق در راه خدا از مصاديق احسان شمرده شده است وآيات وروايات بسياري در تاكيد بر اين موضوع آمده است .خداوند متعال اجر ومزد انفاق را در قرآن كريم هفتصد برابر بيشتر از ساير اعمال دانسته است ودر جايي ديگر در آيه 16 سوره تغابن انفاق ودوري كردن از صفت ناپسند  بخل وطمع  رااز ويژگي هاي اخلاقي  رستگاران برمي شمرد   در جايي ديگر انفاق را توشه اي براي سختي ها وتجارتي پر سود مي داند البته انفاقي كه همراه با اخلاص باشد .ذوقي گفت:در راستاي تحقق اين مهم وترويج وتقويت روحيه نوع دوستي وهمكاري ومسئوليت پذيري وتكريم وگراميداشت هته نيكوكاري اين سنت حسنه حضرت امام ،اداره كل كميه امداد حضرت امام خميني (قدس سره) ،استانداري خراسان جنوبي،  اداره كل آموزش وپرورش استان  باهمكاري مجتمع آموزشي وفرهنگي سما واحد بيرجند، در جهت تقويت اين مهم   امروز چهارشنبه مورخ 18/12/95در محل دبستان پسرانه سما  دوره دوم اين مجتمع آموزشي اقدام به برگزاري جشن نيكوكاري با حضور مديران محترم كل كميته امداد حضرت امام ، استاندار محترم استان جناب مهندس پرويزي ، مدير محترم كل آموزش وپرورش استان وجناب آقاي دكتر كرماني معاون محترم دانشگاه آزاد اسلامي ودبير شوراي سياستگذاري استان در دانشگاه ،مسئولين بانكهاي استان ودانشگاهيان، در حاشيه اين جشن كمك هاي دانش آموزان به  صندو ق ها انداخته شد تا در جهت حل مشكلات دانش آموزان محروم استان هزينه گردد در اين جشن استاندار محترم شهرستان مبلغ 10000000 ريال به دانش آموزان محروم كمك نمودند. سايرين نيز به سهم خود كمكهايي را به اين مهم اختصاص دادند.در پایات مراسم درختکاری به مناسبت هفته درختکاری با حضور فرماندار،رئیس آموزش و پرورش شهرستان بیرجندو جمعی از مسئولین شهرستان بیرجند در دبستان پسرانه سما دوره دوم برگزار گردید.