پنجمین جلسه شورای و نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی

در پنجمین جلسه شورای و نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی دکتر علیرضا حسنی عنوان کرد:

بصیریت افزایی نسل جوان یکی از وظایف مهم مراکز تعلم و تربیت است

نشست شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی به ریاست دکتر علیرضا حسنی رئیس شورای سیاستگذاری سما در استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و سید ضیاء فاطمی مشاور عالی ریاست سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان و اعضای شورای نظارت سما استان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر علیرضا حسنی دبیر هئیت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع)  و دهه ی کرامت و سالروز باز گشت آزادگان به میهن و اشاره به اهداف متعالی بعثت نبی مکرم اسلام ، نقش بنیادی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در احیای دوباره ارزش های متعالی اسلام را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت : اگر نور وجود آن عزیز ، افق پیشرو را روشن نکرده بود ،شاید اسلام عزیز از بین می رفت . این آزاده و جانباز پر افتخار سال های دفاع مقدس ، با اشاره به تلاش مستمر و هجمه سنگین نظام سلطه بین المللی برای از بین بردن اقتدار انقلاب اسلامی ایران و متلاشی کردن هنجارها و ارزش های فرهنگی ،معنوی و اجتماعی گفت:باید در جهت بصیرت افزایی نسل جوان و تحکیم آموزه های معنوی و اخلاقی مطایق با منویات مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه مدارس بسیار کوشا باشیم.

بستر رشد و اعتلای مجموعه سمای دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است .در ادامه این مراسم سید ضیاء فاطمی مشاور عالی سازمان سمای دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن گرامیداشت تولد شمس الشموس و  امام رئوف گفت مدارس و دانشگاه ها محل تربیت و رشد انسان ها هستند و مجموعه سما شاخه ایی از درخت پر ثمر دانشگاه آزاد اسلامی است ان شاءا... با همت متعالی ریاست و مسئولان دانشگاه در استان خراسان جنوبی و همراهی و تعامل اثر بخش آموزش و پرورش استان شاهد اعتلا و شکوفایی بیش از پیش این حوزه خواهیم بود.

در ادامه مهندس علیرضا کرمانی دبیر شورای نظارت سمای استان و معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اهتمام جدی مسئولان دانشگاه و سما برای اعتلای فعالیت های آموزشی و تعمیق مسائل فرهنگی و تربیتی و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات آموزشی و علمی در این مجموعه ،گفت:مجموعه سما در واقع نمونه بارزی از اتکا بر مشارکت مردم در امر خطیر تعلیم و تربیت و تجربه خوبی از تعامل این مجموعه با وزارت آموزش و پرورش است و با عنایت ویژه ایی که مسئولان آموزش و پرورش استان دارند بستر ارتقای کیفیت این مجموعه و نیز زمینه اعتلای دانش آموزانی که در حوزه سما تحصیل می کنند فراهم شده است.

روابط عمومی مجتمع آموزشی و فرهنگی سما واحد بیرجند