درخشش واحد فرهنگی سما بیرجند در سطح کشور

مهندس کرمانی خبر داد :

درخشش واحد فرهنگی سما بیرجند در سطح کشور ؛

واحد فرهنگی سما بیرجند در سطح کشور موفق به اخذ رتبه ی دوم شد .

معاون امور سما دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت : واحد فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بیرجند موفق به کسب رتبه ی دوم فعالیت های فرهنگی ، هنری در ارزشیابی سالانه سال 95-94 سازمان سما کل کشور گردید.

به گزارش مرکز خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی ، مهندس علیرضا کرمانی با اعلام این خبر و ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر حسنی ریاست دانشگاه و ریاست شورای سیاست گذاری سما در استان گفت : اکنون که این موفقیت قابل تحسین با استعانت از الطاف الهی و مجاهدت خالصانة همکاران سخت کوش حوزه فرهنگی معاونت سما استان حاصل شده است جا دارد از تلاش بی وقفه صادقانه و متعهدانة این عزیزان تشکر و قدردانی نمایم.

مهندس علیرضا کرمانی در ادامه با اشاره به لزوم اعتلای هر چه بیشتر حوزه سما دانشگاه آزاد اسلامی افزایش کیفیت خدمات آموزشی و فرهنگی این مجموعه گفت : حوزه مدارس سما جوانة مبارکی است که بر شاخسار درخت پرثمر دانشگاه آزاد اسلامی ظاهر شده است و این مجموعه قابلیت های ارزشمند علمی ، آموزشی و فرهنگی دارد و می تواند با کادر مجرب معلمان و مدیران هرچه بهتر و بیشتر نقش خود را در تربیت نیروی انسانی و پرورش دانش آموزانی فرهیخته به ظهور و بروز برساند.