تودیع و معارفه معاونت سما و ریاست آموزشکده

مهندس کرمانی به سمت معاون جدید امور سما دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر علیرضا حسنی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و رئیس شورای سیاست گذاری سما مهندس علیرضا کرمانی به سمت معاونت سما دانشگاه و رئیس آموزشکده سما منصوب و مراسم معارفه وی و تودیع وتکریم احمد جلایری معاون سابق دانشگاه در امور سما و مهندس خوشحال رئیس سابق آموزشکده سما با حضور جمعی از مسئولان استان، فرهنگیان و دانشگاهیان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی دکتر علیرضا حسنی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در این مراسم به فضایل و برکات فراوان ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این ماه فرصت ارزشمندی برای بهره برداری از خوان پر فیض نعمت های الهی است.

دکتر حسنی همچنین ضمن قدردانی از تلاش های ارزشمند احمد جلایری و مهندس خوشحال در مجموعه ی سما دانشگاه به بیان خدمات و مجاهدت های احمد جلایری در طول سال ها مدیریت مجموعه ی سمای دانشگاه پرداخت و با اشاره به تغییرات ایجاد شده در ساختار سازمانی سما وادغام دو پست معاونت دانشگاه در امور سما و ریاست آموزشکده سما گفت: آقای مهندس کرمانی که به این مسئولیت جدید انتخاب شده نیز دارای تجارب ارزنده در دو حوزه دانشگاه و آموزش و پرورش است. هP>

حجت الاسلام والمسلمین تابعی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان با اشاره به اینکه دین مبین اسلام در مقوله مدیریت نگاهی جامع و کامل دارد،مسئولیت ها،را امانت و فرصتی برای خدمت دانست و گفت:باید از دوره مسئولیت به عنوان فرصتی برای خدمت به جامعه و مردم استفاده کنیم.وی همچنین افزود دنیا تجارتخانه اولیاء و بزرگان خالص خداست. د

ر ادامه این مراسم احمد جلایری معاون سابق دانشگاه در امور سما به بیان گزارش از روند ایجاد رشد و بالندگی حوزه معاونت امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند پرداخت و گفت: بنده در سال 81 این حوزه را با سه مدرسه و 307 دانش آموز تحویل گرفتم وخوشحالم که در طی 14 سال مسئولیت با تمام توان و همت برای اعتلای این مجموعه فعالیت کرده ام و اکنون این حوزه گسترده را با 1550 دانش آموز ودانشجو به برادر عزیزم مهندس کرمانی که از مدیران لایق دانشگاهی و فرهنگی است، می سپارم. در ادامه ی مراسم مهندس ابوالفضل خوشحال رئیس اسبق آموزشکده سما به بیان گزارش از فعالیت های این حوزه پرداخت. آنگاه مهندس علیرضا کرمانی معاون جدید دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی و آموزشکده سما گفت: وظیفه میدانم از تلاش های ارزنده همه ی همکاران و فرهنگیان مدارس سما به ویژه آقایان جلایری و خوشحال تشکر و قدردانی نمایم. وی افزود حوزه معاونت سما دانشگاه هم پتانسیل بسیار قوی ای دارد و هم وظیفه خطیر و سنگینی در امر آموزش فرزندان و آینده سازان کشورمان دارد و امیدوارم با همراهی و همدلی مسئولان و معلمان و دبیران ارجمند شاهد پیشرفت و تعالی روز افزون این مجموعه باشیم. در پایان این مراسم حکم انتصاب مهندس کرمانی و لوح تقدیر احمد جلایری و مهندس خوشحال به آنان اهدا شد. گفتنی است، مهندس کرمانی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و دانش آموخته مهندسی مکانیک است و چند دوره سابقه معاونت دانشجویی دانشگاه را در کارنامه ی خود دارد.