یازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما بيرجند یازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان جنوبی با حضور دکتر سيد حسن هاشمی دبیر هیات امناء و رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان ، دکتر عطااله اژدری معاون دانشگاه و دبير شوراي نظارت و هماهنگي سما استان ، علی ذوقی مدیر کل حراست دانشگاه آزاداسلامی استان ، معاونین آموزش های عمومی و مهارتی (سما) واحدهاي استان و سایر اعضای شورا در تاريخ 98/10/18  برگزار شد. در ابتداي جلسه پس از تلاوت آياتي از كلام الله مجيد، پخش سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و صلوات خاصه حضرت رضا(ع)،  دبير شوراي نظارت و هماهنگي سما استان طي سخناني ضمن عرض تسليت به مناسبت شهادت سردار رشيد اسلام شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني، مطالبي پيرامون وضعيت آموزشكده ها و مدارس سما استان ارائه نمود. دكتر اژدري بيان كرد خوشبختانه طي سال تحصيلي جاري شاهد تاسيس مدارس جديد در شهرهاي بيرجند، طبس و فردوس بوده ايم و بويژه در شهر بيرجند با عنايت به تلاشهاي همه جانبه همكاران محترم حوزه معاونت سما در سال تحصيلي 99-98 نسبت به سال تحصيلي گذشته جذب دانش آموز در مدارس سما به ميزان  34 درصد رشد داشته است. دبير شوراي نظارت و هماهنگي سما استان در كنار توسعه كمي  بر ارتقا سطح كيفي آموزشكده ها و بويژه مدارس سما استان در زمينه هاي محتلف آموزشي، پژوهشي ، فرهنگي و مهارتي تاكيد كرد. در ادامه مواردي كه از قبل توسط  هريك از واحدها جهت طرح در شورا پيشنهاد شده بود مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.