مراسم آغاز آموزش  رسمي قرآن پایه اول ابتدایی دردبستان دخترانه سما بیرجند برگزارشد.

مراسم نمادین آغاز آموزش رسمی قرآن پایه اول ابتدایی با حضور آقاي  دکتر اژدری معاون آموزش هاي عمومي و مهارتي(سما) بيرجند ، آقای زمانی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش خراسان جنوبی ، آقای علی پور رئیس اداره پیش دبستانی ودوره اول ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش خراسان جنوبی، آقای حسینی کارشناس مسئول آموزش پیش دبستانی ودبستانی شهرستان بیرجند و سایرهمراهان در تاريخ پانزدهم مهرماه 98 در محل نمازخانه دبستان دخترانه سما بیرجند برگزارگردید.

در اين مراسم پس از قرائت قرآن کریم، اجرای سرود مقدس جمهوری اسلامی ايران وصلوات خاصه حضرت رضا (ع) توسط دانش آموزان پایه اول این آموزشگاه ، مدیردبستان ضمن خیرمقدم به مسئولین حاضر در جلسه از انتخاب دبستان دخترانه سما بیرجند به عنوان مجری استانی برگزاری مراسم آموزش رسمی قرآن پایه اول ابتدایی تشکرنمود . در ادامه دانش اموزان عزيز پايه اول به اجرای دکلمه ، سرود و قرائت اشعارقرآنی پرداختند.

پس از استماع سخنان سرکارخانم حکیم زاده معاون محترم آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش که از صدای جمهوری اسلامی پخش گردید، جناب آقای زمانی معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش خراسانی جنوبی ، آغاز آموزش رسمی قرآن را به دانش آموزان پایه اول تبریک گفت .ایشان در ادامه ضمن توصیه به آموزگاران پایه اول در خصوص اهتمام جدی به آموزش قرآن با استفاده از روش های نوین تدریس ، فراهم نمودن زمینه های مناسب برای جذابیت بیشتر وماندگارشدن شیرینی آموزش قرآن در خاطر و ذهن فراگیران را متذکرشدند.

سپس جناب آقای دکتر اژدری معاون آموزش هاي عمومي و مهارتي(سما) بيرجند ، با تبریک آغاز آموزش رسمی قرآن پایه اول ابتدایی و همچنین هفته ملی و روز جهانی کودک، متذكر شدند كه در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش به فعاليت هاي قرآني در مدارس اشاره شده و بر اين اساس به تقويت مهارت روخواني و روان خواني قرآن در مقطع ابتدايي، آشنايي با مفاهيم كليدي قران كريم در متوسطه دوره اول و آموزش معارف قرآني در مقطع متوسطه دوم  تاكيد شده است. ايشان در ادامه آمادگی کامل مجموعه مراكز آموزشي و مدارس سما استان  رابرای همکاری در اجرای طرح ها وبرنامه های آموزش وپرورش استان وشهرستان بیرجند  اعلام نمودند.

این مراسم باپذیرایی از میهمانان و دانش آموزان عزيز به پایان رسید.